Fogpótlás
No Comments

Tudjuk, hogy a teljes – vagy kiterjedt- foghiány nemcsak a fogainkról szól. All-on-4™ fogpótlás.

Hiszen fogainkkal együtt annyi mindent elveszítünk:

 • a gondtalan, jóízű étkezést,
 • az önfeledt nevetést
 • a felszabadult beszélgetést és társas érintkezést
 • a magabiztos fellépést
 • és persze az önbizalmunkat.

A kivehető műfogsor pedig általában nagyon sok kompromisszumot kíván.

 

A protézis hátrányai

Esztétikai hátrányai mellett, hogy gyakran túl „művi” és természetellenes, a műfogsor gyakran kényelmetlen, nyom, irritációt okoz a szájban, feltöri, kisebesíti a fogínyt.

A megmaradt csontozat és az anatómiai adottságaink függvényében előfordul, hogy a kivehető fogsort még a műfogsorragasztó sem tudja megfelelően stabilizálni; étkezés vagy beszéd során elmozdul.

A fedett szájpadlás gyakran hányingert kelt és ízvesztést okoz. Nehézkessé válik a rágás, harapás, a protézis alá kerülhet az étel. Ezáltal a társaságban való étkezés kész tortúra lehet számunkra.

Amennyiben nem tudunk megbarátkozni a műfogsorral, a másik lehetőség a fogbeültetés.

Ám teljes foghiány esetén a fogbeültetés időben elhúzódó, fizikailag és anyagilag egyaránt megterhelő műtétsorozattal jár együtt.

Sok esetben szükség van csontpótlásra is, ilyenkor meg kell várnunk a csontpótló eljárás utáni csontképződést, valamint az implantációt követő becsontosodási időt. Emiatt akár 10-24 hónapba is beletelhet, mire eljutunk a fogbeültetés végéig és újra zavartalanul élvezhetjük a fix fogsor előnyeit.

Azonban ma már létezik megoldás akkor is, ha fog nélkül maradtunk, de szeretnénk visszakapni a régi, kompromisszummentes életünket, és a stabil fogsorral járó biztonság felszabadító érzését.

 

All-on-4™ azonnali megoldás a teljes foghiányra!

Az innovatív, forradalmian új eljárás az All-on-4™ technológia, mely a világvezető, prémium kategóriás svéd Nobel Biocare implantátumokat gyártó cég találmánya. Ez a módszer azonnal terhelhető, fixen rögzített fogsort biztosít számunkra- csontpótlás nélkül, akár 24 óra alatt.

Az All-on-4™ technológia a teljes alsó, felső vagy akár mindkét fogsor hiánya esetén alkalmazható a hagyományos, kivehető protézis helyett, visszaadva az eredeti fogak által nyújtott esztétikai és egyéb előnyöket.

Az állcsontonként 4 db speciálisan behelyezett, azonnal terhelhető aktív implantátum 12db fogat pótol, a felső és/vagy alsó fogíven és stabilan rögzíti a fogsort. Az all-on-four technológia egyetlen műtétet igényel, ezért lényegesen rövidebb kezelési és gyógyulási idő, emellett lényegesen költséghatékonyabb, mint az eddigi implantációs eljárások.

Csontpótlás és sinus lift műtét nélkül is elvégezhető, a fogpótlás számára nagyfokú stabilitást biztosít, és kevesebb csontszövet vagy fogínysorvadás esetén is alkalmazható.

 

Egy napig se maradunk fogak nélkül!

A műtét után azonnal fixen rögzített, ideiglenes fogpótlással hagyhatjuk el a rendelőt, mely a gyógyulási időszak alatt folyamatosan hordható és biztonságosan tudunk vele enni is.

Az esetek többségében 4 hónap elteltével pedig elkészül a végleges, rögzített fogpótlás is.

 

Az All-on-4™ rögzített fogsor előnyei

 • A fixen rögzített fogsor nem mozdul el, nem eshet ki és stabil harapási erőt biztosít
 • Nem töri fel az ínyt és nem okoz hányingert
 • A fedetlen szájpadlás visszaadja a jóízű étkezés örömét
 • Nincs szükség ragasztásra, egyáltalán nem kell kivenni, se éjszakára, se tisztításhoz
 • Esztétikailag a lehető legtermészetesebb hatást kelti
 • Visszaadja arcunk korábbi teltségét, fiatalosabb megjelenését és magabiztos fellépését biztosít

 

Szeretettel várjuk rendelőnkben egy állapotfelmérésen!

Jelentkezzen be rendelőnkbe!

————————————————————————-

Forduljon hozzánk bizalommal, jelentkezzen be hozzánk egy állapotfelmérésre, konzultációra!

+36 70 904 4082

2030, Érd Angyalka u. 1/A.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük