Implantátum
No Comments

A SMART GUIDE-dal, ezzel az új digitális fogbeültetési eljárással minden eddiginél gyorsabban és kényelmesebben és kisebb műtéti beavatkozással és kockázattal kaphatunk implantációs fogpótlást!

A csúcsmodern 3D technológiával vezérelt számítógépes-sablonos tervezés képes hajszálpontosan meghatározni az implantátum ideális helyzetét, így az 100%-os pontossággal kerül a helyére.

 

Egyszerű és problémamentes fogbeültetés

A fogpótlás legkorszerűbb módja a fogbeültetés, mégis sokan tartunk tőle.

Akkor is, ha már volt benne részünk, és akkor is, ha még előtte állunk. Így inkább halogatjuk a ránk váró fogpótlást, miközben tudjuk, hogy a tartós fogatlanság számos következménnyel jár, és jó eséllyel megbonyolítja a későbbi beavatkozást.

 

Azoknak, akik ennek ellenére mégis nehezen küzdik le félelmeiket most rendelkezésre áll a fogászati implantáció leginnovatívabb technológiája, a digitálisan megtervezett SMART GUIDE System.

 

A számítógép nem téved!

Minden műtéti beavatkozással együtt jár egy minimális műtéti kockázat, a Smart Guide épp ezt próbálja minimalizálni – a digitálisan irányított műtét segítségével.

A 3D CT-felvételek, valamint a műtéti sablon hajszálpontosan meghatározzák és ellenőrzik a csontok állapotát és az idegek helyzetét, ezért az implantátum behelyezése csak minimális bemetszést igényel. Ezáltal lényegesen rövidebb ideit tart a műtét, elhanyagolható a műtét utáni fájdalom és kellemetlenség, valamint gyorsabb a gyógyulás.

 

A SMART Guide szoftver tökéletes eszköz az implantátum helyének és méretének pontos meghatározásához és előkészítéséhez, függetlenül attól, hogy milyen implantációs rendszert használunk.

 

Hogy működik a SMART GUIDE rendszer?

Az implantációs ​​beavatkozás során- a számítógépes tervezés alapján legyártott-pontos sablont helyeznek a műtéti területre, kiküszöbölve a környező idegek vagy fogak sérülésének kockázatát.

Ennek köszönhetően a hagyományos műtét helyett elég egy apró bemetszés, így kisebb a műtétet követő kellemetlenség és gyorsabb a regeneráció.

 

Természetesen a digitális fogászati ​​implantátumokkal továbbra is élvezhetjük a hagyományos fogászati ​​implantátumok minden előnyét, mint

  • az élethű, természetes megjelenésű fogak,
  • a visszaállított harapási erő,
  • az állcsont volumenének és az arc szerkezetének megőrzése,
  • a szomszédos fogak elmozdulásának megakadályozása,
  • valamint a tartós, akár életre szóló használat.

 

A digitális implantáció további előnyei

Rövidebb műtéti idő

A pontos tervezésnek és kisebb beavatkozásnak köszönhetően jelentősen lerövidül a műtéti idő, 1-2 implantátum behelyezése általában 15-20 percet vesz igénybe.

 

Kisebb beavatkozás

A hagyományos implantációs bemetszés megköveteli, hogy az implantátum behelyezési helyén a fogorvos egészen a csontig felvágja az ínyt, hogy ellenőrizze az idegek helyzetét és megvizsgálja a csontok állapotát.

Ennél az eljárásnál az előzetes precíz tervezésnek köszönhetően nincs szükség vágásra és öltésekre, az íny és az állkapocs a lehető legkevésbé lesz megbolygatva, gyakran még az íny felvágása is elkerülhető.

 

Gyorsabb gyógyulás

A kisebb bemetszés és a varratok hiánya jelentősen lerövidíti a gyógyulási időszakot, és csökkenti az utólagos duzzanat, fájdalom, kellemetlenségek, valamint az esetleges fertőzés kockázatát is.

 

Nagyobb pontosság, kisebb hibalehetőség

A digitális implantációs rendszer a korábbi tervezési lehetőségekhez képest elképesztő pontossággal rendelkezik, és tökéletes precizitással határozza meg az implantátum helyét.

A tervezés része a 3D felvételek alapján legyártott sablon, illetve sebészeti útmutató, mely egészen a műtét végéig támogatja és kontrollálja a fogorvos munkáját.

A rendszer nagyobb pontossága egyúttal garantálja, hogy az implantátumok és a fogpótlások szorosan illeszkednek egymáshoz, nagyobb stabilitást biztosítva.

 

Szeretettel várjuk rendelőnkben egy állapotfelmérésen!

Forduljon hozzánk bizalommal, jelentkezzen be hozzánk egy állapotfelmérésre, konzultációra!

☎ +36 70 904 4082
➴ 2030, Érd Angyalka u. 1/A.
📧 erdfogaszat@oralcentrum.hu
➣ https://oralcentrum.hu/kapcsolat/

19 aug, 2021

A fogászati implantátum legnagyobb előnyei

Amikor elveszítjük fogunkat, fontos, hogy mielőbb gondoskodjunk a pótlásáról, hisz a tartós foghiányt nemcsak mosolyunk bánja, egészségünkre nézve is számos negatív következménye van. Ma már számos fogpótlási lehetőség közül választhatunk,… Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük