Fogszabályozás
No Comments

Próbáld ki a jelenleg elérhető legkényelmesebb, leggyorsabb, leghatékonyabb fogszabályzó rendszert- a Damon fogszabályzó technológiát!

A fogszabályzó készülék viselésétől az emberek többsége azért vonakodik, mert tart a vele járó kellemetlenségektől, az évekig húzódó macerától, – és nem utolsó sorban az esztétikai hátránytól.

A világszerte népszerű Damon fogszabályzó rendszer mindezt kiküszöböli!

A forradalmian új, egyedülálló módszernek köszönhetően a fogszabályzás kényelmesebb, diszkrétebb és gyorsabb mint valaha!

 

A Damon fogszabályzó technika a napjainkban elérhető egyik legmodernebb fogszabályzási rendszer, melyet az amerikai fogszabályzó orvos, Dr. Dwight Damon fejlesztett ki

Az önzáró bracketekkel és lágy biológiai erőkkel történő fogszabályozás a hagyományos fogszabályzó rendszereknél

  • jóval rövidebb idő alatt,
  • lágyabb erőkkel,
  • kevesebb fájdalommal és feszítő érzéssel,
  • és ritkább fogászati kontrollal képes minden eddiginél tökéletesebb eredményt elérni!

 

Miben különbözik az önligírozó Damon fogszabályzó készülék a hagyományos fogszabályozóktól?

A Damon önligírozó fogszabályzó rendszer a korábbi fogszabályzó készülékekhez képest speciális önzáró, alacsony súrlódású bracket-eket használ, a fogszabályozó ívek lazán helyezkednek el a speciális zárakban, és ezáltal akadálymentesen, kisebb erővel tudnak elcsúszni.

Ez a lágyabb, biológiai erő és kisebb surlódás ugyanakkor nagyobb hatást fejt ki a fogakra, így azok gyorsabban, kevesebb fájdalommal és feszítő érzéssel mozdulnak be a megfelelő helyre

Ez a fajta fogszabályozás kevésbé káros a fogak és az íny számára, mint a hagyományos fogszabályzó készülékek, ráadásul segítségével a legtöbb esetben elkerülhető a foghúzás és a szájpadlástágítás is.

Szinte minden fogazati eltérésre, kisebb-nagyobb rendellenességre megoldást nyújt- akár  gyermek-, akár felnőttkorban !

 

Melyek a Damon fogszabályzó technológia vitathatatlan előnyei?

Komfortos

Az önzáró brackettek (tappancsok) kiküszöbölik a hagyományos fogszabályozó készülékeknél alkalmazott gumizást, így a fogszabályzó lágyabb erőkkel, kisebb nyomással és surlódással dolgozik. Ennek köszönhetően kevésbé feszíti a fogazatot, kevesebb fájdalmat és kényelmetlenséget okoz

 

Jobb szájhigiénia

Mivel ez a fogszabályzó típus kevesebb alkatrészt tartalmaz, és a zárak is kisebb méretűek, könnyebben tisztán tarthatók, és jobb feltételeket biztosítanak a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez a kezelés alatt

 

Diszkrét

A brackettek formája lekerekítettebb, méretük pedig jóval kisebb, és anyaguk sem színeződik el. Ezáltal kevésbé feltűnőek és viselésük is sokkal kényelmesebb.

A Damon fogszabályzó áttetsző, kerámia bracketekkel is viselhető, sőt a kettő kombinálható is egymással (pl. első fogakra esztétikus, hátsó fogakra fém tappancsok)

 

Gyors

Bár a fogszabályzó kezelések időtartama teljesen egyénfüggő, klinikai kutatások bizonyítják, hogy a Damon önligírozó fogszabályzó készülékkel történő kezelés átlagosan 6-7 hónappal képes lerövidíteni a fogszabályozás folyamatát.

Emellett ritkább rendelői kontrollt igényel, mivel a lágy fogszabályzásnál nem kell annyit állítani, mint a hagyományos fogszabályzó készülékek esetében.

 

Arcesztétika

A Damon fogszabályozó a fogak rendbetétele mellett gyakran az arc esztétikáját is képes javítani. A fogív szélesítése ugyanis az eddigieknél is harmonikusabb mosolyt, teltebb arcot és ajkakat, és simább, fiatalosabb arckontúrt eredményez.

 

Szeretettel várjuk rendelőnkben egy állapotfelmérésen!

Jelentkezzen be rendelőnkbe!

————————————————————————-

Forduljon hozzánk bizalommal, jelentkezzen be hozzánk egy állapotfelmérésre, konzultációra!

+36 70 904 4082

2030, Érd Angyalka u. 1/A.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük