Bölcsességfog eltávolítás

Ideális esetben a bölcsességfogak igazodnak a már kialakult fogsorhoz, egészségesek, és semmilyen problémát nem okoznak. Ám sajnos gyakoribb, hogy számos problémát idéznek elő. Ilyen esetben szükséges a bölcsessségfogak eltávolítása.

Csontpótlás

A fogbeültetés legfőbb kritériuma, hogy megfelelő szélességű és magasságú csont álljon rendelkezésre. Ennek hiányában a sikeres implantációhoz csontpótlásra van szükség.

Kivehető fogpótlások

Részleges vagy teljes foghiány esetén, amikor különböző okokból kifolyólag nincs mód rögzített fogpótlás készítésére kivehető fogpótlást készítünk.

Rögzített fogpótlások

Keveseknek adatik meg a tökéletes fogazat. Az elszíneződések, fogak közötti rések, törések és zománchibák hátrányosan hatnak mosolyunk vonzerejére. Szerencsére ezek fogpótlások segítségével könnyedén helyrehozhatók.

Láthatatlan fogszabályozás

A lehető legdiszkrétebb fogszabályozó megoldást keresi? A megoldás láthatatlan fogszabályozás! Próbálja ki az új Clear Aligner és a HappySmile láthatatlan fogszabályozó síneket!

Fogtömés

A fogszuvasodás a nátha után a leggyakoribb betegség. Kialakulásához négy tényező szükséges: a fogaink genetikája, a szájüregünkben található savtermelő baktériumok, a szájhigiéniánk, valamint étkezési szokásaink.

Fül-orr-gégészet

Milyen betegségeket vizsgálunk fül-orr-gégészet szakrendelésünkön? A szájüreget, a garatot, a gégét, az orrot, a fület és a melléküregeket érintő elváltozások, problémák okának felderítése és gyógyítása.

Barázdazárás

A barázdazárás segít megelőzni, illetve jelentős mértékben csökkenteni a gyermekkori fogszuvasodás kialakulását, és hosszú évtizedekig megőrizni gyermeked egészséges fogait.

All-on-4™ rögzített fogsor

Azonnali megoldás a teljes foghiányra! Azonnal terhelhető, fixen rögzített fogsor, akár 24 óra alatt az All-on-4™ technológia segítségével – akár teljes foghiány esetén!

Gyermek fogszabályozás

A szabályos, egészséges fogsor a gyerekek esetében sem csupán esztétikai előnyökkel jár, hanem hozzájárul ahhoz, hogy minél hosszabb ideig megőrizhessék fogaink épségét.

Bejegyzés navigáció