Digitálisan tervezett implantáció – Smart Guide

Csúcstechnológia a fogpótlásban: A SMART GUIDE sablon által navigált implantáció a hagyományosnál kisebb beavatkozással, rövidebb műtéti idővel és gyorsabb gyógyulással kínál még kiszámíthatóbb eredményt.

Góckutatás

A góc olyan betokozódott gyulladás, amely az immunrendszertől elzárt helyen található, és bár jelenlétük beindítja a szervezet immunválaszát, az immunrendszer mégsem tud megküzdeni vele.

Fogkő eltávolítás

A fogkő nem szimplán esztétikai és higiéniai probléma. Ha nem távolítjuk el rendszeresen, idővel fogínygyulladáshoz, és súlyos fogágybetegséghez vezet.

Bölcsességfog eltávolítás

Ideális esetben a bölcsességfogak igazodnak a már kialakult fogsorhoz, egészségesek, és semmilyen problémát nem okoznak. Ám sajnos gyakoribb, hogy számos problémát idéznek elő. Ilyen esetben szükséges a bölcsessségfogak eltávolítása.

Csontpótlás

A fogbeültetés legfőbb kritériuma, hogy megfelelő szélességű és magasságú csont álljon rendelkezésre. Ennek hiányában a sikeres implantációhoz csontpótlásra van szükség.

Kivehető fogpótlások

Részleges vagy teljes foghiány esetén, amikor különböző okokból kifolyólag nincs mód rögzített fogpótlás készítésére kivehető fogpótlást készítünk.

Rögzített fogpótlások

Keveseknek adatik meg a tökéletes fogazat. Az elszíneződések, fogak közötti rések, törések és zománchibák hátrányosan hatnak mosolyunk vonzerejére. Szerencsére ezek fogpótlások segítségével könnyedén helyrehozhatók.

Láthatatlan fogszabályozás

A lehető legdiszkrétebb fogszabályozó megoldást keresi? A megoldás láthatatlan fogszabályozás! Próbálja ki az új Clear Aligner és a HappySmile láthatatlan fogszabályozó síneket!

Fogtömés

A fogszuvasodás a nátha után a leggyakoribb betegség. Kialakulásához négy tényező szükséges: a fogaink genetikája, a szájüregünkben található savtermelő baktériumok, a szájhigiéniánk, valamint étkezési szokásaink.

Bejegyzés navigáció