Csúcstechnológia a fogpótlásban: Digitálisan tervezett implantáció SMART GUIDE sablon segítségével

Elvesztett fogainkat mielőbb pótolni kell – ennek pedig a legkorszerűbb módja a fogászati implantátum, és az erre tervezett fogpótlás.

A SMART GUIDE sablon által navigált implantáció a hagyományosnál kisebb beavatkozással, rövidebb műtéti idővel és gyorsabb gyógyulással kínál még kiszámíthatóbb eredményt.

 

A SMART Guide vezetett, sablonos implantáció napjainkban a fogpótlások csúcsa!

A különleges CT-vel és 3D technológiával kiegészített, digitálisan tervezett vezetett sablon tűpontosan jelöli az implantátum ideális helyét, ezért az 100%-os pontossággal kerül a helyére, minimalizálva a hibázási lehetőséget és a műtéti kockázatot.

 

A Smart Guide segítségével az implantátum beültetés maximális pontossággal megtervezhető és végrehajtható és számos további előnnyel jár:

 

  • Minimális hibalehetőség és kockázat
  • Kisebb beavatkozás és kevesebb vágás
  • Hajszálpontos tervezés és kivitelezés
  • Rövidebb műtéti idő
  • Kevesebb fájdalom és kellemetlenség
  • Gyorsabb gyógyulás

 

A Smart Guide rendszer további előnye, hogy nem kötődik egyetlen implantátum-típushoz sem, bármilyen márkájú  implantátummal sikeresen alkalmazható!

 

Hogyan zajlik a SMART GUIDE sablon által vezetett fogbeültetés?

Az implantációs beavatkozás előtt egy 3 dimenziós CBCT-felvétel segítségével felmérjük a páciens csontállományát, melynek alapján a Smart Guide segít megtervezni az implantátum pontos helyét.

Ezután egy egyedi műtéti sablont készítünk, mely lehetővé teszi a navigált implantálást és a tökéletes precizitással elvégzett műtéti beavatkozást

A SMART GUIDE rendszer tökéletes pontossággal modellezi a műgyökerek elhelyezkedését és optimális méretét, ezáltal elkerülve az idegpályák és egyéb anatómiailag kényes részletek esetleges sérülését.

A műtéti sablon egyszerűen a beavatkozás helyére helyezhető, és milliméteres pontossággal mutatja meg a bemetszés helyét. Jelentősen minimalizálja a műtéti beavatkozást, és a felesleges szövetek megsértését – gyakran még az íny felvágása is elkerülhető. A kisebb seb gyorsabb gyógyulással jár, jelentősen kisebb a műtét utáni duzzanat és kellemetlenség, minimálisra csökken az esetleges szövődmények lehetősége.

 

Te is implantációra készülsz?

Fordulj hozzánk bizalommal, és jelentkezz be hozzánk egy állapotfelmérésre!

+36 70 904 4082