A lehető legdiszkrétebb fogszabályozó megoldást keresi? A megoldás láthatatlan fogszabályozás!

Próbálja ki az új Clear Aligner és a HappySmile láthatatlan fogszabályozó síneket!

Legszívesebben elrejtőzne a fogszabályzó miatt?

Rejtse el inkább a fogszabályozóját!

Láthatatlan fogszabályozás Érd!

 

A fémekkel teli mosoly sokak számára idegen és zavaró, különösen felnőtt fejjel, ezért gyakran inkább bele se vágunk a fogszabályozásba, miközben tudjuk, hogy nem csupán esztétikailag, de fogaink egészsége miatt is szükség van rá.

Ez a dilemma a múlté! Az új HappySmile és Clear Aligner fogszabályozó készülékek már átlátszó hajszálvékony műanyag sínekkel varázsolnak számunkra szabályos, önfeledt mosolyt! Gyorsan, kényelmesen és szinte láthatatlanul!

Ezt kipróbálom! Szeretnék időpontot kérni!

Láthatatlan fogszabályozás Érd!

Többet szeretnél tudni a láthatatlan fogszabályozásról? Olvass tovább!

 

Az áttetsző műanyag, azaz gyakorlatilag láthatatlan, kivehető fogszabályozó elsősorban felnőttek esetében alkalmas kisebb fokú torlódások javítására.

A vékony, biokompatibilis műanyag síneket nem rögzítjük fixen a fogakhoz, étkezés és fogtisztítás alkalmával kivehetők, azonban nagyobb korrekciók elvégzésére, nem alkalmasak.

 

Az átlátszó fogszabályozó kezelés menete

Egy számítógépes program segítségével a teljes fogszabályozó kezelés tökéletes pontossággal és precizitással három dimenzióban megtervezhető, így a végeredmény a páciens számára már a kezelés elkezdése előtt megtekinthető.

Ugyanilyen pontossággal tudunk kalkulálni a kezelési idő hosszával is.

A sínekből a CAD-CAM program segítségével elkészített virtuális fogmozgatási tervben az is pontosan meghatározható, hogy hány darab sínre lesz szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Az átlátszó készülékekkel történő fogszabályozás során egy több darabos több sínsorozatot készítünk, melyeket meghatározott sorrendben-átlagosan 2 hétig – szükséges viselni, legalább napi 22 órán keresztül.

Ezáltal előre meghatározott a kezelés költsége is, nem lép fel váratlan kiadás az egész időtartam alatt.

 

Kinek javasoljuk a láthatatlan fogszabályozást?

A láthatatlan fogszabályozó készülékek a legmodernebb technológiákon alapulnak, lehetőséget biztosítva arra, hogy diszkréten, észrevétlenül szabályoztassuk kusza fogainkat. Ezzel a módszerrel főként a kisebb, esztétikai eltérések állíthatók helyre, komolyabb problémák, harapási rendellenességek kezelésére sajnos nem alkalmasak.

Emiatt a láthatatlan fogszabályozást inkább a felnőttek, fiatal felnőttek fogszabályozására ajánljuk.

Rendelőnkben a láthatatlan fogszabályozó készülékek két típusa is elérhető: Clear Aligner és a HappySmile.

Ezt kipróbálom! Szeretnék időpontot kérni!

Láthatatlan fogszabályozás Érd!

 

Clear Aligner és a HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszerek előnyei

A hosszadalmas kezelés és a feltűnő, kényelmetlen fogszabályozó készülékek helyett kivehető, átlátszó vékony műanyag sínek gondoskodnak a kényelmes, gyors, és hatékony eredményről-szinte észrevétlenül!

A láthatatlan fogszabályozó sínek segítségével egyszerre több fog is mozgatható. A kezelés során 2 hetente cserélt, csúcstechnológiájú 3D nyomtató segítségével készült sínek gyengéd erőkkel, fokozatosan, fogról fogra igazítják helyre a teljes fogívet.

DISZKRÉT

Az áttetsző sínek maximális diszkrécióval, szinte láthatatlanul, tökéletes illeszkedéssel simulnak rá fogakra, hogy azok feltűnés nélkül rendeződjenek gyönyörű, szabályos fogsorrá.

KÍMÉLETES

Az áttetsző, hajszálvékony műanyagból készült biokompatibilis sínek lépésről lépésre, lágy erőkkel és kíméletesen mozgatják a fogakat a kívánt helyzetükbe. Ezáltal elkerülhető a hagyományos fogszabályozó készülékeknél tapasztalható kisebesedett fogíny, valamint a drasztikus erők okozta feszítő érzés, fájdalom.

BIZTONSÁGOS

A láthatatlan fogszabályozók esetében nem áll fenn sem a fogszuvasodás, sem a gyökérfelszívódás esélye. A biokompatibilis, vékony orvosi műanyag sín hipoallergén, vagyis nem okoz allergiát, és a használat során sem oldódik ki belőle semmilyen mellékanyag.

KOMFORTOS

A láthatatlan fogszabályozó készülék a páciensek számára könnyen és gyorsan megszokható és teljesen fájdalommentes. Egyedül a síncserét követő 1-2 napban tapasztalható enyhe kellemetlenség, amíg a fogak be nem igazodnak új pozíciójukba.

Nagy előnye, hogy nem zavarja az étkezést és a fogtisztítást, ezáltal a fogszabályozás alatt is bármilyen étel és ital fogyasztható, nem kell lemondanunk a kedvenc falatokról sem.

PRAKTIKUS

A láthatatlan fogszabályozó jelentős alkalmakra (esküvő, tárgyalás stb.) vagy akár sportolás esetén is eltávolítható, ezáltal sérülésveszély nélkül használható.

GYORS

A láthatatlan sínekkel jelentősen lerövidül a kezelési idő, mely átlagosan 4-8 hónapig tart. Így akár feleannyi idő alatt érhető el a tökéletes végeredmény, mint más, hagyományos fogszabályozókkal.

HIGIÉNIKUS

A kivehető sínnek köszönhetően nem ragad meg benne az ételmaradék, lepedék, és a fogtisztítás, szájápolás is éppolyan alapossággal elvégezhető, mint előtte. Ezáltal javul a szájhigiénia és csökken a kockázat a fogszuvasodásra.

Ezt kipróbálom! Szeretnék időpontot kérni!

Láthatatlan fogszabályozás Érd!