Oral Centrum

Fogászati kezeléseink

Digitálisan tervezett implantáció – Smart Guide

Csúcstechnológia a fogpótlásban: A SMART GUIDE sablon által navigált implantáció a hagyományosnál kisebb beavatkozással, rövidebb műtéti idővel és gyorsabb gyógyulással kínál még kiszámíthatóbb eredményt.

Góckutatás

A góc olyan betokozódott gyulladás, amely az immunrendszertől elzárt helyen található, és bár jelenlétük beindítja a szervezet immunválaszát, az immunrendszer mégsem tud megküzdeni vele.

Fogkő eltávolítás

A fogkő nem szimplán esztétikai és higiéniai probléma. Ha nem távolítjuk el rendszeresen, idővel fogínygyulladáshoz, és súlyos fogágybetegséghez vezet.

Bölcsességfog eltávolítás

Ideális esetben a bölcsességfogak igazodnak a már kialakult fogsorhoz, egészségesek, és semmilyen problémát nem okoznak. Ám sajnos gyakoribb, hogy számos problémát idéznek elő. Ilyen esetben szükséges a bölcsessségfogak eltávolítása.

Csontpótlás

A fogbeültetés legfőbb kritériuma, hogy megfelelő szélességű és magasságú csont álljon rendelkezésre. Ennek hiányában a sikeres implantációhoz csontpótlásra van szükség.

Kivehető fogpótlások

Részleges vagy teljes foghiány esetén, amikor különböző okokból kifolyólag nincs mód rögzített fogpótlás készítésére kivehető fogpótlást készítünk.

Rögzített fogpótlások

Keveseknek adatik meg a tökéletes fogazat. Az elszíneződések, fogak közötti rések, törések és zománchibák hátrányosan hatnak mosolyunk vonzerejére. Szerencsére ezek fogpótlások segítségével könnyedén helyrehozhatók.

Láthatatlan fogszabályozás

A lehető legdiszkrétebb fogszabályozó megoldást keresi? A megoldás láthatatlan fogszabályozás! Próbálja ki az új Clear Aligner és a HappySmile láthatatlan fogszabályozó síneket!

Fogtömés

A fogszuvasodás a nátha után a leggyakoribb betegség. Kialakulásához négy tényező szükséges: a fogaink genetikája, a szájüregünkben található savtermelő baktériumok, a szájhigiéniánk, valamint étkezési szokásaink.

Fül-orr-gégészet

Milyen betegségeket vizsgálunk fül-orr-gégészet szakrendelésünkön? A szájüreget, a garatot, a gégét, az orrot, a fület és a melléküregeket érintő elváltozások, problémák okának felderítése és gyógyítása.

Barázdazárás

A barázdazárás segít megelőzni, illetve jelentős mértékben csökkenteni a gyermekkori fogszuvasodás kialakulását, és hosszú évtizedekig megőrizni gyermeked egészséges fogait.

All-on-4™ rögzített fogsor

Azonnali megoldás a teljes foghiányra! Azonnal terhelhető, fixen rögzített fogsor, akár 24 óra alatt az All-on-4™ technológia segítségével – akár teljes foghiány esetén!

Gyermek fogszabályozás

A szabályos, egészséges fogsor a gyerekek esetében sem csupán esztétikai előnyökkel jár, hanem hozzájárul ahhoz, hogy minél hosszabb ideig megőrizhessék fogaink épségét.

Felnőtt fogszabályozás

Ha gyönyörű, szabályos fogsort szeretnénk, ma már számos fogszabályozó készülék közül választhatunk. Már kivehető, rögzített, esztétikus és láthatatlan készülékek közül is választhatunk.

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászati kezelésnek hívjuk mindazon beavatkozásokat, ahol a páciens tökéletes mosolyának kialakítása a cél mind funkcionális, mind esztétikai részről.

Fogfehérítés

Rendelői peroxidmentes LED lámpás fogfehérítés, mindössze 45 perc alatt, 6-7 fokozattal fehérebb fogak, az oxigén erejével, teljesen fájdalommentesen.

Implantáció és csontpótlás

Az implantáció egy vagy több hiányzó fognak a pótlására szolgáló fogorvosi-szájsebészeti beavatkozás. Az implantáció egy több részből álló, viszonylag hosszantartó fogpótlási eljárás.

Gyökérkezelés

A fogak gyökérkezelése számos ok miatt válhat szükségessé. A leggyakoribb ok a fogszuvasodás, amely baktériumok által kiváltott gyulladást hoz létre a fogbélben, ami sajnos már egy idő után töméssel nem visszafordítható.

Szájsebészet

A szájsebészet olyan sebészeti szakterület, amely a fogászattal, a fogszabályozással, a fogpótlásokkal és a szájüregben lévő egyéb fogászati problémák sikeres kezelésével foglalkozik.

Fogpótlások

Abban az esetben amikor Önnek még a saját fogának a megmentése a cél, de már egy egyszerű tömés elkészítésével ez nem lehetséges 2 választási lehetőség adódik.

Szolgáltatások